Göteborgs Adventkyrkans styrelse informerar: Val i församlingen

Val i församlingen försvåras då vi inte har fysiska möten i kyrkan. Traditionellt brukar vi ha en första läsning av namn och sedan, en sabbat senare, den andra läsningen och omröstning vid samma tillfälle.

Vi är nu i perioden då vi ska välja delegater till unionsmötet nästa sommar. Vi behöver genomföra val av delegater innan den 14 dec 2020.

Då vi sedan några veckor håller Zoom-gudstjänster har styrelsen beslutat

• Att vi dels läser namnen på föreslagna delegater på Zoom-gudstjänsten den 5 dec 2020 samt att vi samma dag mejlar ut namnen till de ca 90 mejladresser vi har.
  • Att både via mejl och i Zoom-gudstjänsten pålysa att anmärkningar ska ha inkommit via mejl eller telefon till Georg Filippou senast på onsdag den 9 dec kl 12.00.
  • Att andra läsningen görs via mejl den 11 dec 2020 och muntligt på Zoom-gudstjänsten den 12 dec 2020.
  • Att omröstningen genomförs via handuppräckning på Zoom-gudstjänsten den 12 december 2020. (De som ringer in kan avge sin röst muntligt)

Har du frågor kring detta så svara på detta mejl eller ring.

\Georg Filippou 010-777 96 21 (sms fungerar inte på detta nr)