Podcast: Bibelfrågan

bibelfrågan

Bibelfrågan är och har varit ett av de mest populära kristna programmen i Göteborg Närradio, FM 94,9 sedan närradiostarten 1979. Från och med september 2012 är det Jan Johansson, Sylvie Ekström och Hans Gille som svarar på lyssnarnas frågor om Bibeln och den kristna tron i Radio Adventkyrkan Göteborg. Om du får frågor och tankar omkring det som sägs i programmen är du välkommen att kontakta oss på Radio Adventkyrkan. Kom gärna med nya frågor som kan tas upp i kommande program som sänds både i närradion såväl som här på podradion. Välkommen att kontakta oss på e-postadress: radioadventkyrkan@telia.com eller ring 031-711 11 99. OBS! Informationer om möten och samlingar som nämns i programmen kan vara inaktuella när de sänds som podradio.

För ytterligare information om Adventkyrkan i Göteborg: goteborg.adventkyrka.se
Lär mer om Bibeln - Gratis brevkurser: www.hoppetsrost.org
Radio Adventkyrkan är en del av AWR (Adventist World Radio).

Visa tidigare frågor

bibelfrågan